Premium Ingredients Can Only Go So Far without Respectable Pizza Pans

A ka ndonjë gjë që britmat Nju Jork si një copë steaming e pizza? Kjo mund të argumentohet se horizont, Central Park dhe Statuja e Lirisë gjithashtu të bëjë një punë të mirë e identifikimit të qytetit, por një dashnor i vërtetë i ushqimeve, It's € ™ s mbi tortë. Nuk janë të destinuara për autobusë turne të tjera se fanatikë pica që janë të shprehura nga një ikonë, pica vrimë në mur të përbashkët për të ardhshëm, me një guidë që shpjegon në ëmbëlsira të shijshme të tij që janë të detajuara në mënyrë që secili nga këto ndalesa. Duke pasur parasysh ndryshim në pamjen, shijen dhe çmimin e zgjedhje, aplikimi duhet të jetë sigurisht që ka bërë: Çfarë bën pica përsosur? Age-pyetje të vjetra dhe një që ™ € s pothuajse e pamundur për t'iu përgjigjur. Gjithkush ka preferuarat e tyre, i pëlqen e tyre dhe nuk i pëlqen. Por që një grup prej kritikëve të ushqimit dhe pizza dashuri së bashku dhe së shpejti do të jetë në gjendje të arrijnë poshtë disa rregulla bazë që maja ëmbëlsira përveç Pretenders. Së pari dhe më e rëndësishme është ajo që unë e quaj œchain rule.â € â € Kjo do të thotë se nëse restoranti është pica pjekur më shumë se tre vende, ata € ™ re kthese nga gjërat më pizzas rrip transportieri stil janë kar. Nuk ka vepër të Pizza Hut, domino € ™ s Little Caesari € ™ i pjesës tjetër, është e mirë për studentët kolegj për qejf, por kjo është pak e pizza autentike. Të afërt është se ai kurrë nuk mund të vijnë në pica pjekur në tenxhere të ngjashme me ato të përdorura nga të kihet duke dërguar një piceri e vërtetë. Përbërësit janë të rëndësishme, sepse ato janë në çdo përpjekje për të kuzhinier. Domate të freskët, mushrooms, onions, peppers, ullinj dhe erëza është kritike. Rigon ose borzilok i tharë në një pica salcë është një farsë. Kërpudha Konserva ose domate në një tortë është një vepër penale. Përzierje të ngrira, para-? Kurrë! Çanta para copa feta të ëmbël? Ata nuk duhet të lejohet brenda një qind metra në një dru-djegur furrë. Duke folur për përvëlim, pa vetë-respektimin e fanatikë pizza do të thotë se vetëm një sobë druri është e përshtatshme për të krijuar pizza mirë. Jo vetëm ai është tepër e nxehtë, por druri i jep një shije që tymon e mocarela. Ju mund të përdorni djathrave të tjera në qoftë se dëshironi një shije të ndryshme: çedër, Romano lloj djathi dhe shpesh gjejnë rrugën e tyre më një tortë, por mocarela është ende mbretit. Dhe mocarela është mbret, atëherë mocarela di bufala është mbret i mbretërve. Nëse një restorant përdor mocarela buall, ka gjasa që ata e dinë pies tyre. Në çdo rast, youâ € ™ d të jenë të mirë përgatitur në përputhje për një fetë.



Kendra Billingham is a critic, blogger and prominent “foodie.” From AeroPress coffee makers to berkel slicers, Kendra is an aficionado of the trendiest and most drool-worthy kitchen appliances. She's written extensively about the everything to do with food preparation, from the best stand mixers to the ultimate carving knife; even the world's best pizza pans.


0 ความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น